Share
Fantastisk goda och enkla att göra.

Påsken är en härlig tid och framförallt idag när vi kunde sitta ute och äta lunch. Jag tycker om att laga smårätter så att det blir ett buffébord som göra att alla hittar några saker de tycker om att äta. Varje år försöker jag laga olika rätter. I år gjorde jag bl a Rågchips med lax- och pepparrotsröra. Pepparrotsröran tillsammans med de finska rågchips är en underbar kombination. Jag och Hampus äter inte gluten så jag valde att lägga röran på gurkskivor. Det fick gästerna smaka redan när de kom. Vi avslutade med att spela 0-100. Ett otroligt roligt spel!

Rågchips med lax- och pepparrotsröra

  • 150 g kallrökt lax
  • 250 g färskost med pepparrotssmak
  • 1 dl crème fraiche
  • rågchips eller grukskivor

Gör så här:

  1. Strimla laxen och blanda med färskost och crème fraiche. Fördela fyllningen på rågchipsen.
  2. Du kan garnera med lite dill eller gräslök.